vineri, 1 august 2014

Review DEMACHIANT Avon Care.

Deci, astazi am venit cu un review [primul] :o3 Este vorba despre minunatul demachiant de la AVON Care. Probabil deja va-ti dat seama ce parere am despre el din propozitia anterioara. Da, e minunat ♥ E foarte "bland" cu pielea, chiar si cu cea mai sensibila si foarte hidratant, pe langa faptul ca miroase incredibil [pentru un demachiant] . Sa nu mai punem la socoteala si pretul atractiv :) In orice catalog AVON il veti gasi la preturi cumprinse intre 5-11 lei , depinde de ce oferta prindeti. Am mai incercat multe alte demachiante , dar acesta este foarte bun, minunat chiar. Eu il folosesc chiar si ca TONER, nu neaparat cand ma demachiez :) 
Citez de pe spatele sticlei>>
Lotiune 3 in 1  pentru demchiere/tonifiere/hidratare cu aloe si ghimbir. MOD DE FOLOSIRE: Se aplica pe fata si se maseaza pentru a se transforma in spuma, iar apoi se clateste. Pielea rama curata, tonifiata si hidratata. ATENTIE: a se evita contactul cu ochii!

Ei bine, cam atat va pot spune despre acest produs, sper sa vi-l cumparati si sa va convingeti singure :* Pana data viitoare va pupacesc si astept parerile voastre despre review si va las intrebarea: TU CE PRODUS FOLOSESTI FIDEL DE LA AVON CARE?

2 comentarii: